Testaa mikä purjehdustapa sopisi sinulle parhaiten

Testaa ja pohdi samalla kannattaako sinun hankkia oma vene, kimppavene vai käyttää vuokraveneitä, TrueSailors.Clubia tai hengailla gastina kavereiden veneillä.


Oman purjeveneen ostaminen näyttäisi olevan hyvä vaihtoehto sinun tarpeisiisi. Suosittelemme käyttämään ammattilaisten tai osaavien kavereiden apua veneen huoltamisessa tai jopa ulkoistamaan huoltotyöt kokonaan. Samalla voit (halutessa) opetella veneen huoltamista myös itse. On hyvä osata perusasioiden tekeminen merellä tapahtuvien vikatilanteiden varalle.

Kimppavene voisi olla sopiva vaihtoehto sinun tarpeisiin. Voisit ajatella kimppavenettä 2 – 3 3 – 4 osaavan kaverin kanssa. Kimppaveneratkaisussa jaat kuluja, työtaakkaa, osaamistarvetta ja silti okmistat osuuden omasta veneestä. Mieti tarkkaan kenen kanssa lähdet kimppaveneeseen ja sovi asioista etukäteen ennen veneen ostamista.

TrueSailors.Club on sinulle hyvä vaihtoehto. Sen jäsenenä pääset purjehtimaan hyvillä veneillä, hyvien purjehtijoiden seurassa, kohtuullisilla kustannuksilla ja ilman oman veneen omistamisen taakkaa. Tämä voi olla myös hyvä keino saada omaa purjehdusaikaa perheen lomapurjehduksen jälkeen. Lue lisää…

Vuokravene voisi olla sinulle varteenotettava vaihtoehto, jos vain saat kerättyä sopivan miehistön purjehdusmatkoille. Purjehdusloma perheen tai kaverien kanssa toimii hyvin vuokraveneellä. Muista varata vuokravene ajoissa, jotta saat haluamasi veneen.

Gasti on edullisin vaihtoehto päästä kiinni purjehdukseen ja paras tapa satunnaiseen purjehtimiseen. Tarvitset vain purjehduskaverin, joka haluaa sinut mukaan gastiksi. Muista auttaa kaveria veneen huoltohommissa, nostoissa ja laskuissa vastineeksi hyvistä purjehdusmatkoista.

Valitettavasti emme pysty antamaan valituille vaihtoehdoille vaihtoehdoilla mitään suositusta. Siksi suosittelemme, että tutustut seuraaviin vaihtoehtoihin huolellisesti ja teet kompromisseja niiden kanssa: TrueSailors.Club, gastina oleminen kaverin veneessä, vuokraveneen käyttäminen , oman veneen ostaminen ja kimppaveneen ostaminen yhdessä muutaman osaavan kaverin kanssa.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of